Hasan
Admin
Rep Puanı: 1249
|
Konu: Uzay Diyalogları [ Türk Üsulü ] :D :D Paz Ocak 18, 2009 7:43 pm |
|
|
-Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne? *Mangal yakıyoz güzel kardeşim... Hapla olmaz ki bu beslenmeişi..bilememişsiniz siz... -Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndürün... *Delikanlı adama bişey olmaaaz...
-Huston bi problemimiz var? *O zaman hep beraber tekrar edin: "Eşhedüen laa ilahe.."
-Turkship IA22BC23 motorları kapattınız bi sorun mu var? *Yok be Hustoncuğum... Jüpiter çekiyo zaten boşa aldım,fazla yakmasın alet...
-Alo Huston benzin bitti napcam? *Naptın lan o kadar benzini, içtin mi? -Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yaristim. Ama var yaa sana ne diyim, ne hızdı beee... *Deme!
-Houston Challenger Houston... Ruslarla kenetlenmemize olanak yok *Neden Challenger? -Hanım kızıyor:"Burada kenetlendiğin yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo...
-Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!! *Ne var, ne oldu? -Haydar abiyi dövüyorlar, yetişin...
-Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatıyo herifler...Canımız sıkıldı...Dönüyoruz biz yaa...
-Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldığım VCD'nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemedim... *Nerden aklına geldi şimdi? -Kazım abinin kafasına bişiy yapıştı da çıkaramıyoz bi türlü. *Hasss....
-Huston ilkyardım çantası nerdeydi ya? *Yine ne b.k yediniz lan? -Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin fanusunu.
-Hustin... *Efendim -Vali Bey'e söyleyin yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm...
-Alooo Hüstin.. *Dinlemedeyiz, devam et... -Abi salak Ahmet, mekiğin anahtarını içerde unutup çıkmış ay yürüyüşüne... *Eeee? -Kaldık abi burada. Camı kırdım ben, telsize uzanabilmek için.Yani artık,içeri girsek de değişmiyor olay. Sonradan aklıma geldi cam kırılınca...Şey ölücee... (Hüstin görevlisi ofisteki basın sözcüsüne) -"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yaşamlarını yitirmişlerdir" Aynen bu metni yayınlıyosun... Hadi gözüm...
-Houston? *Noldu Apollo... Apollo noldu? -Aya inemiyoruz? *Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... *-Hass...tir o zaman... |
|