Hasan
Admin
Rep Puanı: 1249
|
Konu: Counter-Strike Şiirim C.tesi Ocak 24, 2009 10:25 pm |
|
|
Counter Strike
O zamanlar hile yoktu herkez rahattı Şimdi wall çıktı herkez banlandı Ezik adminler 2 hs attım diye banladı Bu wallı yazanın anası ağLadı
Önce admin olmazdı ortam kurardık Sonra admin gelir seni izliyorum derdi Ses kasıp duvar attım admin gerildi Hile diyip serverdan diskalifiye etti
Girer girmez top15 1.cisi olurdum Kesin wall dicekler diye kahrolurdum Önce adam gibi konuştum wall yok derdim Küfür ettiler HS Atarak takLaLara getirdim
Gece saat 4 olurdu wall olmasın diye iceworld'e girerdim Girer girmez beynimden HeadShotuda yerdim Round başlar başlamaz kafama awp mermisi yedim Hep admin gelip banlar diye bekledim
Sensity ve Maus Hassasiyetini 1 yapardım Her çıkan Teröre HS atardım HS Attım diye cfg dediler it oğL* it walli kapa die küfür ettiler
Nerde bi ezik admin görsem tanırdım Hepsinin yaşı 13-14 sanırım Tsay olarak küfür eder şaşırırdım Bu wallı yazanın a**na koyayım
sXe injected artık yaLan oLdu Oyuna girmeyi zorlaştırmadan başka bi işe yaramaz oLdu Çıktıktan 1 gün sonra kırıLıyordu Ben HS Atar atmaz ekrandakı yazı Banned From Server oLdu
---------------------------:D:D |
|